ΠΟΛΥΧΗΜΙΚΗ Γ.ΜΑΤΖΙΑΡΗΣ Α.Ε.

  Η εταιρία ΠΟΛΥΧΗΜΙΚΗ Γ.ΜΑΤΖΙΑΡΗΣ Α.Ε. "UZIN Hellas" παράγει και εμπορεύεται συγκολλητικές ουσίες, ισοπεδωτικά-επισκευαστικά κονιάματα, μονωτικά υλικά, δομοχημικά προϊόντα και χρώματα οικοδομικής. Ιδρύθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη από τον χημικό Γεώργιο Ματζιάρη και χρησιμοποίησε την τεχνογνωσία (know-how) στον τομέα συγκολλητικών ουσιών δαπέδων του Γερμανικού Οίκου UZIN Utz A.G. και συνέχισε διευρύνοντας την παραγωγική δραστηριότητά της και σε άλλους τομείς.

  Σήμερα συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες του Κλάδου στη Β. Ελλάδα.Ιδιαίτερα στις κόλλες δαπέδων (ξύλινων, πλαστικών, κεραμικών πλακιδίων, μαρμάρου, μοκέτας και άλλων ειδικών υλικών π.χ. linoleum, θερμοηχο-μονωτικών, αγώγιμων-αντιστατικών συστημάτων, ταρτάν αθλητικών γηπέδων κ.α.) κατέχει συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστριών εταιριών, λόγω της πολυετούς πείρας και εμπειρίας.

  Τα προϊόντα μας διαθέτουν υ-ψηλή ποιότητα και προδιαγραφές. Οι μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες υλικών επικάλυψης δαπέ-δων συνιστούν προϊόντα μας.
 Τα προϊόντα που προμηθεύουμε είναι μη τοξικά ή επικίνδυνα για τον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον. Είμαστε πρωτοπόροι στον κλάδο για την εφαρμογή της νέας τάσης υδατοδιαλυτών συγκολλητικών ουσιών σε νοσοκομεία, σχολεία, επαγγελματικούς χώρους κ.α.